BPS › Service og reparation af plæneklipper mm.

Høj service er vores kerneværdi

Bjerringbro Plæneklipper Service ApS lever af vores ekspertviden og høje service. Vi anbefaler altid, at du sørger for at vedligeholde din maskine, så skader forebygges og dermed undgås. Alt maskineri skal serviceres med mellemrum, for at det kan forventes at virke optimalt. Frisk olie, luft, tænding, og kompression er en forudsætning for en motor kører ordenligt. Vi går langt for vores kunder, og er også behjælpelige ved anderledes efterspørgsler. Sig frem, hvad du skal have lavet, og så kan vi sammen finde frem til en fair pris. 


Når vi tager en maskine ind på vores værksted, tager vores fagmænd sig godt af den, og sender den ikke ud af værkstedet, før den tænder og fungerer præcist som den skal. Tilbud på reparation laves gerne, og alt udføres fagligt og sikkerhedsmæssigt korrekt til aftalte tid og pris. Løber en reparation uforudset op, kontaktes du naturligvis inden den udføres. Dog ikke ved mindre udsving. Der gives naturligvis garanti på enhver reparation på vort værksted. Det er altid muligt at få et godt råd om vedligehold og brug af din maskine hos vores serviceteknikkere, så tøv ikke med at spørge. 


En stor del af vores service vedrører også vores kunder, der har købt en robotplæneklipper hos os. Her tilbyder vi en aftale, hvor vi kommer ud og installerer den, så du ikke selv er nødsaget til at løfte en finger. Ydermere, tilbyder vi også en vinter-aftale, hvor vi henter robotplæneklipperen igen i november, opbevarer og servicerer den over vinteren, og sætter den op igen, når foråret så småt begynder igen. Vi er glade for at have muligheden for at gå langt for vores kunder, og ønsker også at de altid er tilfredse. 


Service1