BPS › Om os

Historien om BPS

Bjerringbro Plæneklipper Service ApS blev grundlagt tilbage i 1972. Dengang med komplet samme navn, men dog i et noget mindre omfang, end hvad vi i dag har bygget firmaet op til at være. I 1979 overtog Børge Nielsen, og sidenheden overtog nuværende indehaver, Ove Riisberg, og tidligere partner Keld Nielsen firmaet i 1987. Dermed har Ove Riisberg stået i front, og delt ud af råd og service, i mere end 30 år. Der er sket meget siden 1972, og vi synes stadig, at det er hyggeligt at fortælle historien til alle interesserede. 


I 1987 overtog Ove Riisberg den 64kvm store butik og værksted. I dag er butikken rykket ind på nabogrunden og består nu af 1300kvm. Disse dækker over butiksareal, værksted og lagerhal. Vi er derfor i en størrelse, hvor vi har mulighed for, at have et bredt udvalg af maskiner, automowere, og alt inden for haveudstyr. Ej at forglemme vores fantastiske værksted, som står klar til at passe, pleje og reparere de maskiner, som vi får ind. Dygtige fagfolk af medarbejdere har vi også. Vi lever efter den filosofi, at uden dygtige medarbejdere, kan firmaet ikke leve op til det, som vi ønsker: Nemlig høj kvalitet og god service. Vi er i dag syv mand. Nogle har været med siden 1987, og andre er kommet til sidenhen. Se og læs mere om os alle her nedenfor. Så ved du hvem du kan forvente at møde, når du besøger butikken.  


Historien er noget længere end ovenstående, men vi fortæller den gerne, hvis du ønsker, næste gang vi ses i butikken. 


Nyt udefra

Ove Riisberg

- Indehaver

Ove Riisberg er Bjerringbro Plæneklipper Service ApS' indehaver. Han overtog butikken d. 1. april 1987, og har siden været butikkens ansigt udadtil. Ove er uddannet maskinarbejder og senere udvidet maskinmester, og har derfor en bred viden inden for maskinfaget. Ove tror på, at den personlige service er der, hvor butikken har sin største kompetence. Han er ekspert i alt inden for hus og have, og vægter en korrekt og ærlig rådgivning højt. 


Oves motto er: "Skal du gøre noget, skal du gøre det ordentligt." og sådan bestræber han sig efter, at drive forretningen.

Employee 1 Min3

Jonas Møller Jakobsen

- Værkfører

Jonas er også et ansigt, du vil møde som et af de første, når du træder ind i Bjerringbro Plæneklipper Service ApS. Jonas er Oves "højre hånd" og bærer et stort ansvar for al salg og administration i butikken. Jonas er også butikkens Automower-specialist, og kan svare på alle de spørgsmål, du måtte have vedrørende din Automower og robotplæneklipper. 


Jonas er uddannet EUX Mekaniker og har derfor både en gymnasiel og håndværksmæssig baggrund bag sig. Jonas tiltrådte i Bjerringbro Plæneklipper Service ApS d. 20. februar 2017, og har siden været en stor del af, at tage nye initiativer og tiltag i butikken, for på den måde at skabe en endnu bedre service og oplevelse for kunderne.

Jonas Min3

Magnus Broe Sørensen

- Mekaniker

Magnus er en af vores stjerner på værkstedet, men hjælper også til med at servicere vores kunder ude i butikken. Magnus tiltrådte d. 18. februar 2019 og har siden hjulpet med opsætning af Automower ude ved vores kunder, samt reparation af Automower, plæneklippere, ridere og havetraktorer. 

Magnus Min3

Ole Leth

- Mekaniker

Ole er endnu en af vores stjerner på værkstedet. Han er ekspert i 2-takt maskiner, og skal nok få din motorsav, buskrydder, skæremaskine mv. til at køre perfekt igen. Ole tiltrådte Bjerringbro Plæneklipper Service ApS d. 19. november 2018 og har siden repareret et hav af maskiner for os.

Ole Min3

Egon Jensen

- Sliber

Egon er vores sliberi-specialist, og er ekspert i at benytte vores sliberimaskiner ude på værkstedet. Han tiltrådte tilbage i 1994, helt specifikt d. 1. januar 1994 og er derfor den ansatte, vi har haft længst. 


Egon sliber alt lige fra kreaturkamme til køkkenknive, kødhakker-knive, HM klinger, hækklippere mm. Så tøv ikke med at komme med et produkt, der trænger til slibning: Vi klarer stort set alt. Læs mere om vores sliberi her.

Egon Min3

Tine Haahr Riisberg

- Bogholder

Tine er vores bogholder og har været med os siden d. 1. juni 2007. Hun har styr på alt lige fra fakturaer til andet papirarbejde. Hun er bestemt en stjerne på kontoret, og vi ville nødig være foruden hende.

Tina Min3

Martin Bødker

- Mekaniker

Martin har helt tjek på havetraktor, planeklippere og større maskiner. Alt inden for smedjearbejde og hydraulik er hans speciale.

Med professionel erfaring siden 2011 og en uddannelse som landbrugsmaskinmekaniker har Martin godt styr på det han laver.

Martin

Se billeder af butikken her: