BPS › Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Introduktion

Bjerringbro Plæneklipper Service ApS indsamler, registrerer og opbevarer personoplysninger i forbindelse med levering af den købte ydelse.


Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig eller en anden. Når du køber vores ydelse, eller kontakter os via vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Alle informationer er informationer, som du selv giver i forbindelse med kontakt, køb eller efterfølgende rådgivning.

Disse oplysninger er, men ikke begrænset til: Navn, personnummer, adresse, telefonnummer, e-mail, familieforhold og økonomiske forhold.


Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig, kontakte dig, levere den købte ydelse samt registrere dit køb og betaling.


Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Oplysninger som udelukkende er nødvendige til udarbejdelse af ydelsen opbevares dog ikke efter levering af ydelsen.


Videregivelse af oplysninger

Oplysningerne vil ikke blive solgt eller på anden vis videregivet til tredjemand uden dit samtykke, med mindre dette er krævet i henhold til lovgivning.

Vi benytter dog en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine  oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@b-p-s.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K.


Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Bjerringbro Plæneklipper Service ApS
Stærkærvej 26
8850 Bjerringbro